A CALTTA nagyszerű bemutatója a 2019-es PMR Expo kiállításon

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

2019. november 26-án hivatalosan is kezdetét vette a PMR Expo a németországi Kölnben. Ez az évente megrendezésre kerülő rendezvény Európa legnagyobb biztonságos kommunikációs hálózatokat bemutató kiállítása, amelyen több mint 230 kiállító és több mint 5000 szakmai látogató vesz részt a világ minden tájáról. A CALTTA TECHNOLOGIES CO., LTD – a ZTE professzionális adóvevő kommunikációval foglalkozó leányvállalata – remekül megtervezett termékei, számos szolgáltatása és teljes körű megoldásai rengeteg látogatót vonzottak a vállalat standjához.

Költséghatékony és kiemelkedő minőségű DMR termékcsalád

A CALTTA új DMR termékeket mutatott be a kiállításon, többek között a rendkívül vékony, csúcskategóriás PR900 átjátszót, a PH6 sorozatba tartozó DMR T2 rádiót, a PH7 sorozat részét képező DMR adóvevőt, valamint számos más nagyszerű megoldást.

Az új Caltta PH6 sorozat a DMR második szintű portfóliába tartozik, amely már támogatja a DMO-t, a hagyományos átvitelt, az IP-kapcsolatot és a trönkölés módot is, hogy a funkciók teljes skáláját biztosítsa – mint például: felvételkészítés, helyzetmeghatározás, Bluetooth, vészjelzés (man down alarm), stb.

A PH690 egy 2 hüvelykes, félig átlátszó színes kijelzővel és teljes billentyűzettel büszkélkedhet; a kompaktabb PH660 1,74 hüvelykes félig átlátszó színes kijelzővel kerül forgalomba, míg a PH600 nem tartalmaz kijelzőt, ugyanakkor kimagaslóan optimalizált audio- és hangközvetítést tesz lehetővé.

A sokszínű készülékek különböző alkalmazási célok és követelmények esetére alkalmasak. A PH6 sorozat emellett kiemelkedő IP68 védelmi szintet kínál, amelynek köszönhetően számos különböző, nagy kihívást jelentő környezetben is működőképes marad.

A mindössze 1 egység magasságú új generációs PR900 átjátszóból több darab is optimálisan egymásra helyezhető, ráadásul az eszköz számos hálózatkezelési feladat támogatására képes: ilyen például az IP-csatlakozás (akár 64 hely), az Enhanced Conventional System (ECS), valamint a párhuzamos adást biztosító funkció. A helyszíni alkalmazottak szerint a PR900 nemcsak nagyobb lefedettséget és megnövelt kommunikációs tartományt kínál, hanem ECS-t és kiterjesztett csatornakapacitást is biztosít. Ideális választás lehet olyan repülőterek, tengeri kikötők és nagy üzemek számára, amelyek magasabb szintű termékbiztonságot, megbízhatóságot és kapacitást igényelnek az üzemeltetés és a központi irányítás során. A termék ötletes ipari kialakítása és hatékony funkciói nagy sikert arattak a partnerek és a látogatók körében.

eChat – Határok nélküli PoC adóvevő kommunikáció

A nyilvános trönkölt hálózat komoly fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, és az idei kiállításon egyértelműen kiemelkedett a tömegből. A CALTTA eChat nevű nyilvános trönkölt hálózatát az operátori kategóriájú platform alapjaira építették, így fokozott stabilitást és forgalomkezelési kapacitást nyújt. Az eChat nemcsak hangszolgáltatásokat támogat, hanem olyan széles sávú trönkölt szolgáltatásokra is képes, mint a csoportos videohívások, a video push, a video pull, a videók továbbítása és megosztása, valamint a három képernyőn megjelenített központi irányítás.

A CALTTA a kiállítás keretében három különböző kialakítású eChat-terminált (adóvevő készüléket) mutatott be: ezek a tenyérnyi e350, a hihetetlenül széles funkciókészletet kínáló e700, valamint a két módban is használható, nagyképernyős e800 okosrádió. A professzionális felhasználók mindegyiken megtalálják a dedikált PTT-gombot, és mindhárom termék átalakítható a különböző PoC-felhasználók egyéni igényeinek megfelelően. A CALTTA e-Chat rendszereit már széles körben használják a városüzemeltetés, a biztonsági szolgálatok, a nagy léptékű rendezvények biztosítása, valamint egyéb vállalati környezetben.

Két módban használható terminál
– a konvergencia és az innováció találkozása

A konvergenciafejlesztés egyezményes törekvés a privát hálózatok területén; már számos gyártó megjelent a piacon több platformon is működő készülékekkel. A CALTTA mottója a következő volt a kiállításon: „Converge All to Talk” (Konvergencia, hogy mindenki beszélgethessen). A CALTTA a „teljes konvergencia” élharcosaként bemutatta innovatív két platformon működő terminálját, a GH900-at.

„A CALTTA célja, hogy csökkentse az első vonalbeli alkalmazottak munkaterhelését. Ezért megterveztünk és kifejlesztettünk egy DMR-t és nyilvános LTE-t integráló, két módban használható terméket” – magyarázták nekünk a vállalat standját vezető munkatársak. „Már elérhető a GH900, ami széles és keskeny sávú, valamint nyilvános és privát hálózati konvergenciát is biztosító, és mindent magában foglaló két platformú készülék, így számos különböző terület igényeit kielégíti – mindezt optimális ár-érték arány mellett.” Ezek a termékek meggyőzően demonstrálták a CALTTA kutatás-fejlesztési potenciálját, valamint azon képességét, hogy a különböző ügyféligényekre szabja termékeit.

Köln városa az ipar és a művészet tökéletes kombinációját kínálja. Minden kézműves terméknél fontos a tökéletesre csiszolás. A CALTTA ezért folyamatosan fejleszti magát a konvergencia és az innováció terén, így a legnagyobb kihívást jelentő területeken is a lehető legjobb szolgáltatást tudja nyújtani ügyfeleinek.